21.4.18

Godmorgon mina vänner!

Det är lördag vecka 15 och jag börjar bli sjukt trött på att inte ha någon soffa... det spelar liksom ingen roll hur mycket jag städar eller plockar här hemma, det är alltid något som saknas och det blir aldrig riktigt "fint" men nu är det bara dryga 1 vecka kvar, sen så är det äntligen vår tur att få en soffa! Som vi har längtat!
Jag vet inte varför jag valde att starta dagens inlägg med att gnälla... ibland så behöver man kanske gnälla lite på morgonen, vad vet jag?

Idag så är det i vilket fall lördag och Milon kom redan klockan 8.00 och skulle mysa för att sedan dra upp oss både ur sängen... jag som tänkte ta en lång och skön sovmorgon... planerna kommer och går kan jag väl tänka mig... Idag så ska vi i vilket fall ta det lugnt och bara njuta av dagen, försöka att plocka lite här hemma och spela in en massa videos inför min kommande videovecka, hur kul? Ser så fram emot detta.

Försökte få till en fin bild på mina små guldkorn nu på morgonen när dem satt så fint tillsammans i hallen... det gick ju nästan...

Nu ska jag ta en ny kopp kaffe och kolla vidare på nyhetsmorgon i fåtöljen... snart är soffan här!

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack och desamma till dig!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92