21.5.18

Godmorgon mina vänner.

Igår så sprang tiden verkligen förbi och tiden försvann helt ifrån allt som handlande om att blogga, men det är väl egentligen dagens sanning, ibland hinner man inte med allt som man vill.

Idag så har jag i vanlig ordning startat dagen på yogamattan och ett 10minuters yogapass och äntligen känns det så bra. I början så var det mer skönt för att jag gjorde någonting för min kropp, nu på morgonen var det avslappnade och skönt. Övningarna gick hur bra som helst och följde verkligen varandra en efter en. Så skönt. Så nu sitter jag här med min frukost och ska snart göra mig iordning för att starta ett nytt kapitel i mitt liv. Idag så är nämligen dagen här och jag ska göra första dagen på mitt nya jobb. Spännande!

Så nu ska jag passa på att äta upp min frukost, mysa med djuren (eftersom att jag inte kommer hem för senare ikväll) och bara andas.
Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

MylifeasAmother
MylifeasAmother,
inte alltid man hinner blogga😩 hoppas du få en bra dag🤗
nouw.com/mylifeasamother
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Lycka till på det nya jobbet!! Ha en underbar dag 😊 kram
nouw.com/evelinnkarlsson
sannapetersson
sannapetersson,
Spännande 😍 stort lycka till på ditt nya jobb, 😍❤
nouw.com/sannapetersson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Alltså, det där med att starta dagen med yoga låter så himla mysigt. Och då har jag aldrig ens provat yoga överhuvudtaget. Kanske får ge det en chans när jag blir av med den här förkylningen och kan andas ordentligt 😉 Stort lycka till på nya jobbet!
nouw.com/annaskarblom
Trisiaa
Trisiaa,
Så härligt med yoga! 😃 Lycka till på jobbet 😃
nouw.com/trisiaa
charlottelinden
charlottelinden,
Så skönt att starta dagen på det sättet 😃
nouw.com/charlottelinden
fashionmallan
fashionmallan,
så skönt med yoga💕
nouw.com/fashionmallan
Michelle,
så härligt med yoga o din blogg e så fin <3
www.Michellefrandell.blogg.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
va kul med yoga 😊
nouw.com/jagochminahjärtan
Michaela,
Att inte hinna blogga är sådant som händer. Jag brukar dock bara blogga när jag känner för det, ibland blir det massor på en dag och ibland kan det ta en vecka i mellan inläggen.:)
nordengrim.nu/
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92