21.7.18

Godmorgon mina vänner, var jag nära på att skriva. Klockan är 16:35 prick när jag skriver detta men det är med trötta och nyvakna ögon som jag skriver till er.

Jag kom hem lite efter halv 5 imorse och somnade runt 05:15, rätt snabbt ändå för att vara efter ett nattpass, jag lyckades verkligen att slappna av, sov till klockan var 13:45 någonting och har nu ätit, druckit kaffe, vaknat, somnat om i soffan och sitter nu med kaffe kopp nummer fyra framför datorn i mitt rum i ett försök att vakna till liv på riktigt.

Nu i helgen så är det fallens dagar i Trollhättan, en festival som pågår hela helgen med en mängd artister, happenings och (anledningen att jag och Johan åker ditt när inte artisterna är något för oss detta år) maten! Festivalmat är verkligen THE SHIT! Langos och churros! (eller hur det nu stavas) hur gott? Fantastiskt gott och som sagt den största anledningen till att vi idag far till festivalen. Lite trist men sant... så om dryga timman kommer min fina vän Ulrika och plockar upp mig och Johan och tar oss till Trollhättan och maten. Haha!

Nu ska jag fixa mig och dona.

Har du haft en fin dag?

Gillar

Kommentarer

Michaela,
Ååh jobba natt.. jag vet inte om jag skulle klara det. Blir impad av alla som jobbar nattetid😘
nordengrim.nu
MissJohansson
MissJohansson,
Tack! Ja, det var lite tufft faktiskt, men det fungerar 😊 Tur att jag trivs på jobbet! 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92