2.2.18

Godmorgon mina vänner!

Har ni fredagsfeeling idag? Det har i vilket fall jag, jag kunde inte hålla känslan borta imorse när jag öppnade ögonen och kom på mig själv om att jag är hemma i Halmstad och mitt sovrum med mina saker men framför allt med mina hela familjen samlad, jag och Johan och djuren, man skall fasen inte behöva bli särbos efter nästan 7år som sambos, det är verkligen så tufft, mycket värre än vad jag någonsin kunde föreställa mig att det skulle vara. Så jag är så tacksam och glad över att jag tog beslutet att åka hem igår för att kunna vakna hemma och bara må gott.

Idag så har jag inga planer, inga planer alls och detta kan jag berätta är otroligt ovanlig för att vara jag, så dagen skall spenderas i ett lugnt flöde och jag ska endast göra det som jag mår bra av, alltså vara tillsammans med min familj.

Nu skall jag sitta och njuta av min kopp kaffe till några avsnitt av Sex and The city som vissas på tv:en och seriöst, hur bra är serien? Jag vet inte hur många gånger jag har sätt den om och om igen men den är verkligen en stor favorit bland mina serier för mig och när avsnitten är slut och likaså mitt kaffe så funderar jag på om jag inte ska lyxa till det med lite amerikanska pannkakor till brunch? Låter inte det fantastiskt gott?

Vad gör du idag? Har du fredagsfeeling?

Bjuder på dessa morgonbilder idag, ibland så får man helt enkelt bjuda lite på sig själv.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92