22.11.17

Godmorgon mina fina vänner! Hur mår ni idag?
Jag har vaknat på rätt sida av humörsstegen även idag och sitter nu vid datorn för att göra lite gott och blandat.

Jag vaknade imorse av att Johan gick runt och pulade lite i lägenheten innan han skulle gå till jobbet, hur mysigt är det inte att vakna upp till en godmorgon puss innan mannen går till jobbet, såå mysigt!
Johan berättade i vilket fall att det har snöat inatt och jag såg framför mig hur jag och Milon skulle gå och bara mysa på våran morgonpromenad och höra hur snön knastrade under fötterna på mig. MYS! Så jag hoppade upp ur sängen, slängde ut ett öga genom fönstret för att se om det faktiskt var sant och det var det, det var snö och den tänkte gräset, mys! Så om man säger så här, det gick fort att ta sig ut idag.

När vi öppnar dörren för att ta sig ut så slås jag inte av den härliga kylan i ansiktet utan av en varm pust, snön är i stort sätt borta och det regnar, snön är tö och allt är blött och min mysiga fantasi som att lyssna på snön under mina fötter och se hur Milon skulle springa runt i den nya snön, eh... ja... inte så mycket. Allt blev blött och jag frös som bara den när jag kom in. Så kaffe och mina favorit ballerinatofflor fick rädda situationen.

Nu skall dagen dras igång.


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92