22-09-17

Jag vaknade av ett starkt tryck mot bröstet och med en känsla av oro i kroppen och detta har aldrig hänt mig tidigare.
Klockan visade 04:45 och oron vankade från huvudet och ner till tårna, känslan gick inte att få bort. Jag tog upp telefonen och började kolla på lite youtube, hjälpte inte. Letade upp Johans varma armar så att han kunde hålla om mig, gick inte. Ingenting av dem "vanliga" sakerna när jag inte kan sova, fungerade inte. Jag gick upp, gick runt i lägenheten, satta mig i soffan, gick ut på balkongen men ingenting fungerade.... När klockan hade blivit så mycket som 06:15 så bestämde jag mig för att det bästa måste vara att röra på sig, så jag tog på Milon hans koppel och gick ut i den kalla morgonluften. Vi var helt själva ute, det var helt tyst, så stillsamt, så skönt.

Efter ett tag kunde jag somna om och vaknade av att min älskade djur sov på mig, runt om mig så behagligt och allt kändes så mycket bättre. Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och ska sminka mig för att göra iordning lite miniatyrbilder inför dagens video och efter det ska jag plocka lite här hemma, min fantastiska mamma kommer på besök ikväll, jag längtar.


Mina fina små älskade guldkorn, vad hade jag gjort utan er?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92