22.11.18

Godmorgon mina vänner! Har ni sovit gott?
Jag har sovit lite för bra och lite för länge eftersom att jag tänkte gå upp och sätta mig vid datorn redan klockan nio nu på morgonen men så blev det inte riktigt, nu är klockan lite efter tion och jag sitter redo. Tur är väl det att man försover sig när man är "ledig" och har hemstudie dagar och inte en vanlig skoldag.

Idag så är det det sista rycket till morgondagens tenta som gäller. Idag skall jag sitta tills håren bli grå om jag så behöver. Jag brukar dock alltid ha en deal med mig själv att inte plugga mer än till klockan max 17.00 dagen innan tentan skall ske och sen bara köra så det rycker på tentamen, det är mitt mål för dagen. Ikväll vill jag komma hem ifrån joyvoice och känna ett lugn. Inget annat.

Sen måste jag bara dela med mig om vad min fina Johan gjorde igår. Han kom hem runt 19.00, klev in igenom dörren och sa till mig att klä på mig, "Vi ska ut" jag stretade emot, jag behövde fortsätta att plugga. Men eftersom att han inte gav sig så gick jag med på att följa med honom ut. Han tog mig till "HamburgareKöket" i stan och överraskade mig med en god middag ute, allt för att jag skulle släppa tankarna om tentan för ett ögonblick och bara vara med Johan över en bit mat. Alltså hur gulligt? Blir så rörd när jag tänker på vilket stort hjärta han har min man. Den bästa!
Jag tog en "småstad" med Halloumi och den var sååå god! Det som är roligt med detta stället är att dem gör allt ifrån grunden! Såsen, Bröden, Hamburgarna, Pommesen verkligen ALLT!

Önska mig lycka till idag!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

ZannaSvard
ZannaSvard,
Så gulligt av honom, hamburgaren ser otroligt god ut!😍
nouw.com/zannasvard
Fitnessbylina_96
Fitnessbylina_96,
Så gulligt! och vad hungrig jag blev nu haha! 😃
nouw.com/fitnessbylina_96
Emma Engström,
Nämen så söt han är då!! <3
nouw.com/emmaengstrom
sweetwords
sweetwords,
Lycka till med dagens slutspurt på tentan =D
nouw.com/sweetwords
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92