22.12.17

This Post contains Adlinks from Adviral

Godmorgon mina vänner! Känner ni också den där känslan idag? Den där bubblande känslan i magen som berättar att det endast är två dagar kvar till julafton, hur mysigt? Så otroligt mysigt!! Älskar verkligen den där känslan.

Idag så skall dagen försöka bli en så där produktiv dag, det gick ju inte så superbra igår direkt, så ett nytt försök idag. Ska även försöka mig på en riktigt långpromenad med hundarna, känner för att röra på mig.

Vad gör ni idag? Har in julkänsla?

Ser kanske inte alls gott ut men detta är en av mina frukostar, avokadoröra med lite hetta på majsbröd, apelsin och en kopp kaffe, hur gott? Så otroligt gott! Det kan jag lova er! Jag har verkligen snöat in på apelsin nu i dessa dagar alltså hur gott är det inte?

Hur fantastisk snygga är inte dessa marmorklockor ifrån Ur&Penn? Så snygga! Vill ha samtliga! Och rosé är verkligen något som har börjat falla mig mer och mer i smaken. Jag menar tänk er någon av dessa klockor med ett par höga svarta pumps, ett par tajta svarta jeans och en snygg glitter topp till med en snygg kuvertväska? Alltså! Ser ni det er framför er? Ett ord, snyggt!

Ni hittar klockorna HÄR!

Gillar

Kommentarer

ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Det är otroligt! Jag kan inte fatta att julafton bara är ett par dagar bort :O
nouw.com/erinafemitasy
Cosmopolitanstories ,
Så kul med julafton snart, längtar 😍😍😍
cosmopolitanstories.com
Fitnessfia,
Åh nu blev jag sugen på avocadoröra!!!
fitnessfia.com/
familjennordberg
familjennordberg,
så kul med julafton, god jul till dig
nouw.com/familjennordberg
Varganess
Varganess,
Låter väldigt gott faktiskt! Jag måste själv bli bättre på att äta frukost... Hoppas att du fick en trevlig och skön långpromenad med hundarna, sånt brukar alltid rensa hjärnan på mig iaf! ^^
nouw.com/varganess
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92