22.2.18

God eftermiddag mina vänner, jisses vad jag har kämpat med att komma in på bloggen idag... det har verkligen inte gått, så irriterande! Men nu ska jag inte tänka på sådant utan faktiskt tänka positivt, jag är inne på bloggen och kan leverera ett sprillans nytt inlägg, hur skönt? Personligen, så skönt!

Dagen började med lite OS med frukost med pappi, mysig start på morgonen.
Eftersom att jag har hemstudiedag idag så tänkte jag vara duktig och åka till stadsbiblioteket här i stan och sitta där exakt hela dagen innan jag kommer hem för att jobba, har bland annat en inbokad collab inspelning ikväll. För det första så får jag endast stå 2h som längst på parkeringen i stan och för det andra så är det lugna biblioteket ett ungdomshäng med "coola" ungdomar... ja ni förstår nog situationen utan att jag behöver berätta mer om den, har jag inte rätt? Min bild om "mycket gjort och sitta hela dagen" blev frustration och sitta i två timmar... men sånt är livet kan jag tänka mig. Så nu har jag precis blivit klar med dagens plugg och är fullproppad även idag med all info om tänder och tandkött, jisses säger jag bara, det märks att man inte "är ledig" på samma sätt nu... det är tänder i huvudet på mig dygnet runt så skönt att jag faktiskt tycker att detta är kul.

Är det bara jag som brer ut mig på detta sättet när jag pluggar? Saker överallt! Det ända som faktiskt saknar på bordet är min kaffekopp som så snälla blev glömd i hallen. Sånt är livet.

Hoppas att du har en fin torsdag, snart helg nu.

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,

Haha brer också alltid ut mig men men, det tillhör tycker jag 😉 Ha en fortsatt bra torsdag! Kram

nouw.com/isabelw
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92