22.5.18

Godmorgon mina vänner.

Jag sitter i soffan med min frukost framdukad bestående av havregrynsgröt toppat med frön och blåbär och självklart kaffe. Jag är verkligen helt slut idag! Mitt huvud är bakis även om jag verkligen inte är det... Finns det någonting som heter "Ny på jobbet bakis?" om inte så borde kanske det införas för mitt huvud känns som en deg som är på jäsning. Det ni.

Jag var verkligen så nervös igår. Mitt hjärta slog i hundra när jag körde ditt och känslan på en ångestattack låg nära. I bilen, framför ratten. Men det gick bra. Jag hittade till stället. Jag jobbade mina timmar och jag satte mig i bilen påväg hem (körde fel) och kom hem. Jag gjorde det.

För ett år sen så var jag hemma och sjukskriven pga utbrändhet, utmattning vilket ledde till ångest och pression. Efter detta så gillar inte jag att åka kollektivt själv. Jag gör det om jag måste men det är absolut ingenting som jag vill göra frivilligt, dock är inte detta någonting som jag pratar om högt men det är mina känslor. Så när jag har min bil och kan köra själv så är det en trygghet på något knäppt sätt.
Idag så ska jag tillbaka till Göteborg för mitt nästa arbetspass och det känns bra. Jag har bilen och jag vet var jag ska.

Önska mig lycka till.
Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Michaela,
Fan va du e grym som fixade det:D
nordengrim.nu
sannapetersson
sannapetersson,
Grymt av dig att du fixade de! 😍👏
nouw.com/sannapetersson
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Så grymt bra gjort av dig!! Lycka till på jobbet 😍💕
nouw.com/evelinnkarlsson
Harriet,
Så modigt av dig att ta steget! Kram.
www.harrietgripenberg.com/
sandra,
va gott, åt oxå gröt med kokos o lite sylt
Bra gjort 😃 <3
www.teamkjellstrm.blogg.se
josefine,
Man kan bli trött av att börja ett nytt jobb för alla nya intryck osv. hoppas du mådde bättre under dagen <3
www.joossans.for.me
familjennordberg
familjennordberg,
kämpa på fina ❤️❤️
nouw.com/familjennordberg
charlottelinden
charlottelinden,
Så grym du är! <3
nouw.com/charlottelinden
ZannaSvard
ZannaSvard,
Ååh, känner oxå så inför när jag ska börja jobba den 4:e. Har aldrig jobbat och har socialfobi, ångest osv! Hoppas det går lika bra för mej!☺️
nouw.com/zannasvard
Michelle,
hoppas de går bra <3
www.Michellefrandell.blogg.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92