23.10.18

God förmiddag mina vänner.

Mår ni bra idag? Jag är som vanligt förkyld och sitter i min soffa med en stor kopp kaffe och ska snart starta igång dagens första planerade aktivitet, nämligen att plugga, allt för att få det lite skönare i nästa månad när en ny hektisk period drar igång i skolan.

Denna tiden som har gått sen jag var duktig och bloggade sist (LÄS DET HÄR) har gått i en otrolig fart. Jag vet knappt vad det är för dag längre utan hänger i så gått det går och där efter vilar för att orka hänga med i den höga farten. Lian är så otroligt rolig men det tar på krafterna, jag pendlar varje dag, kommer hem och städar, lagar mat och tar hand om djuren, Milon på sin långpromenad/ aktivitet och därefter är det dags för lite skoluppgifter samt allt annat som behövs för att få ihop vardagen plus en massa andra otrevliga saker som har hänt. Jag hinner helt enkelt inte med. Det är så läskigt när man faktiskt får den där insikten med att "Jag hinner inte med" jag vill blogga typ jämnt, jag vill hålla igång min youtubekanal men tiden springer ifrån mig och eftersom att jag var "borta" ett helt år i och med min utbrändhet så tar jag det otroligt lugnt när jag känner att det blir för mycket, allt för att inte hamna där igen och det är tufft. Jag vill göra sååå otroligt mycket mer än vad jag faktiskt gör.

Men jag kämpar på.
Min blogg eller något av mina sociala medier skall inte få komma i kläm bara för att jag tänker mer på min själv när det är högt tempo i skolan. Ni blir inte av med mig.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92