2.3.19

Godförmiddag! 

Hej mina vänner och glad lördag! Kan man säga så?
Morgonen startade jag tillsammans med Johan i skogen på en härlig långpromenad i solen med Milon och det var så skönt! En perfekt start på denna lördag.
Jag sitter nu med en kopp kaffe framför Sex and the city som vissas på tv med en kopp kaffe och samlar krafter för att åka till gymmet och träna med mamma och idag känns det inte alls bra, jag är trött, täppt och allmänt seg så idag vill jag bara inte till gymmet samtidigt som jag vet att det kommer att bli sååå bra när jag väl kommer dit och speciellt efter passet.

I övrigt så har jag inga planer idag och det är verkligen såå skönt! Mina planer är att plocka lite här hemma, diska och bara vara. Hur skönt? och självklart väntar Melodifestivalen och andra chansen ikväll! Alltså hur spännande kommer det inte att bli? I stort sätt så har alla mina favoriter i alla deltävlingar gått till andra chansen och ikväll rycker vissa av dem och andra av dem går till final, visst, alla är inte fantastiska Vlads låt är kanske inte direkt en låt jag vill se i finalen men ändå. Spännande värre!

Kollar du på melodifestivalen?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92