23.2.19

God förmiddag mina vänner!
Hur är läget?
Jag ligger i soffan med en mysig Harry i knät och börjar äntligen må bättre, idag så vaknade jag upp bakis. Bakis. Jag mins på riktigt inte när jag var bakis sist men idag så började det inte bra. Huvudet slog, illamåendet gjorde sig påmint och balansen var urfunktion.

Igår så mådde jag lite si så där när jag vaknade, jag hade huvudvärk och ont i halsen vilket ledde till att jag ställde in en efterlängtad fika med mina fina tjejkompisar i tron om att jag skulle bli riktigt dålig och soffliggandes hela dagen men av någon anledning försvann allt det onda och när eftermiddagen kom var jag pigg som en nötkärna och mådde toppenbra! Hur konstigt?

I vilket fall. Igår kväll åkte jag och mamma och hämtade hem Elin ifrån Landvetter och direkt efter det skjutsade mamma mig till mina vänner som bor i närheten av oss för att säga hej men som ni säkert förstår så stannade jag lite längre än ett ”Hej” en drink ledde till två och ett glas mousserande ledde till ett glas rött och mins jag inte helt fel så var klockan närmare 03.00 när jag trillade in genom dörren imorse. Så kan det gå, men som vi har skrattat!
Kvällen igår var verkligen perfekt på alla sätt och vis, min syster är hemma och den riktigt spontan kvällen med vännerna var amazing!
Så idag mår jag precis som jag förtjänar. Bakis. Dock börjar jag må mycket bättre nu, halleluja!

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92