23.4.19

Godmorgon!

Hej mina vänner och godmorgon på er! Hur mår ni i värmen?
Jag sitter redo för att släppa alla slappa stunder som skett under ledigheten nu och redo att inom kort gå bort till jobbet för en heldag på praktiken. Alltså, jag måste ju vara helt sjuk som tycker att mitt framtida jobb är så roligt? Vem ser egentligen fram till att jobba? Jag, men jag är kanske den där udda fågeln, förstår ni vad jag menar?

Igår kväll så tog jag och Milon en promenad ner till återvinningen i det härliga vädret och var bara tvungen att ta några bilder, för hur härligt väder har vi egentligen inte? Vi fick ingen vår utan det gick direkt och blev sommar.

Idag så står i vilket fall praktik och arbete på schemat, helt i vanlig ordning. Är så glad för att jag startar denna "tillbaka till verkligheten" dagen nyvaken och pigg och redo för ny lärdomar och situationer! Hur bra?

Hoppas att du får en helt fantastiskt dag så hörs vi senare!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Bara jättebra att du trivs så bra på jobbet ju! Och håller med, känns som det blev sommar direkt, haha, ungefär som förra året xD
nouw.com/fanip
MissJohansson
MissJohansson,
Precis som förra året! Haha! Kram! <33
nouw.com/missjohansson
Johannna
Johannna,
Åh vad härligt att du trivs❤️
nouw.com/johannna
MissJohansson
MissJohansson,
Helt underbart! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åhhhh gu så fantastisk att känna så!! Då vet du verkligen att du gjort rätt val hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Precis så <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92