23.7.18

God dagens mina vänner!

Jag kände mig så otroligt duktig nu på morgonen som ställde klockan på 10.00 och faktiskt tog mig upp ur sängen då. Hela morgonen och förmiddagen har jag spenderat i mitt rum framför datorn med att redigera klart videon som jag ska släppa idag och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Men vilken tid det har tagit att klippa alltihopa! från 55 minuter ner till 15:57min men sånt är livet och det ska bli så otroligt kul att släppa den senare idag för att se vad ni tycker om den, en rolig nya favorit video kanske?

I övrigt så kommer eftermiddagen och kvällen att bestå utav jobb, både på gymmet och kundtjänst, inte alls för sent med det blir allt några timmar, kul tycker jag eftersom att jag trivs såå bra men lite tråkigt att vara ifrån Johan så mycket, vi får nätterna ihop i vilket fall.

Nu ska jag spendera lite tid med familjen, lämna datorn i rummet och ta en riktigt härlig långpromenad för att bygga på med energi inför eftermiddagen och kvällen.

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92