25.12.17

Godförmiddag mina vänner! Är det bara jag som är så där lagom seg idag? Visst det blev lite, eh, vi kan kalla det saft igår till maten men jag känner mig inte bakis utan mer seg, trött i huvudet.

Jag har spenderat morgonen med att göra en mängd bokning, hotel och tåg, i början av Januari ska jag nämligen på min första "Business trip" upp till Stockholm för att gå på möten mm, lite stor ändå att sitta själv och boka hotell till sig själv för en resa man gör själv upp till Stockholm, kul!

När alla bokningar var gjorda och antecknade så passade jag på att logga in på Bokadirekt.se och fixa en klipptid till mig samt plock och fix av mina ögonbryn samt färgning av mina fransar. Jag brukar inte gå till frisören, min frisör är min mamma, hon gör det jag vill och hon gör det gratis men nu när mamma är borta och jag vill unna mig själv någonting i år så fick det bli en tid. Känns hur skönt som helst! Ett perfekt sätt att starta det nya året på. Eller vad säger ni? Jag har ju tjatat en del om att nästa år ska bli mitt år och som det ser ut nu så har jag inga tvivel om att detta inte skulle stämma, nästa år ska bli mitt år, jag känner det på mig.


Messi är ju för rolig, ska jag ta en seg selfie så ska han självklart vara med.
Kaffet är dagen bästa vän, jag känner mig rastlös men seg, ska försöka ta mig ut i regnet på en långpromenad med hundarna, alla mår väl bättre av en härligt lång promenad?

Gillar

Kommentarer

Cosmopolitanstories ,
så mysigt med långpromenad 😊
cosmopolitanstories.com
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag är också riktigt seg idag :O God fortsättning 😃
nouw.com/jenniferofhbg
Fitnessfia,
Här är det också segt, men mest pga förkylning! God fortsättning!
fitnessfia.com/
Johannna
Johannna,
Jag är också superseg. God fortsättning. ☺️
nouw.com/johannna
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Lätt hänt å vara seg ibland när man ä nyvaken å sådär men ibland får man vara lite seg.😊😉
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92