25.1.18

Godmorgon mina vänner, eller ja, idag så är det ju en sån där seg start på bloggandet så den rätta formuleringen borde kanske vara "God förmiddag" eller snart, eftermiddag.

Vilken natt jag har haft, Milon har varit dålig och jag har varit uppe två x30min för att torka upp efter min stackars lilla älskade hund, bajs och spya överallt.... Stackars lilla hund.... Han mår dock mycket bättre nu, trött men mår bra, så skönt!

Om dryga halvtimman så skall jag sätta mig igen vid datorn och gå på på webbevent, eller vad det nu heter.... om företagande och sociala medier mm, spännande och kul, en riktigt ära att bli bjuden på detta och hur skönt är det egentligen inte att jag faktiskt kan sitta hemma i mjukisbyxor och läsa mig något nytt? Fantastiskt!
Efter det så behöver jag plugga lite, min plan är att vara så duktig med pluggandet idag så att jag kan vara helt ledig imorgon och bara fokusera på dem saker som jag mår bra av, mysa med djuren, göra musik, jobba lite, ja ni förstår nog vad jag menar.


Jag är så glad över att få va med mina små guldkorn igen, som jag har saknat dem, helt galet! Älskar verkligen att hela min lilla familj är tillsammans igen.

Gillar

Kommentarer

sannapetersson
sannapetersson,

Kul med event! Tycker synd om din hund! ❤

nouw.com/sannapetersson
charlottelinden
charlottelinden,

Åh, vilka sötnosar! <3

nouw.com/charlottelinden
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92