25.11.18

God Kväll mina vänner! Hur har eran dag varit?

Vad konstigt det känns att skriva dagens första och tyvärr ända blogginlägg nu! Jag har verkligen kommit in i ett ordentligt flyt med att blogga flera gånger om dagen men idag har inte möjligheten funnits och så är det väl ibland kan jag tänka mig.

Vi har i vilket fall precis kommit innanför dörren efter att ha hämtat hem Milon ifrån mamma och pappa och jag är helt slut! Vi körde ifrån Öland runt 10.30 och var igen i Vänersborg runt klockan 20.00 men då har vi även stannat över hos Johans farbror med familj samt mina morföräldrar på vägen. Vår vistelse har verkligen varit helt perfekt, det ända jag har att klaga på är förrätten igår och att vi inte hade bokat in oss för ytligare en natt. Men det är ju oftast den detaljen man vet efter en vistelse.

Nu så håller jag på att koka lite tevatten i köket och ska bara mysa ner mig i soffan med mina djur och någonting på tv för tänk hur mycket man kan sakna sina guldkorn?! Jag verkligen sprang in i till Milon för att pussa och krama honom och desamma var det med katterna.

Så ni får ha en fortsatt fin kväll så hörs vi mer imorgon, då ska jag även berätta ALLT om våran härliga resa!

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Hoppas du hade en härlig spa vistelse 😍
nouw.com/annaasvensson
MissJohansson
MissJohansson,
En helt fantastisk stund 😊
nouw.com/missjohansson
MartinaOlsson,
Hej på dig! Hoppas att allt är bra 😊
Jag tänkte bara passa på att tipsa dig lite snabbt om att jag just nu har en tävling i min blogg där du kan vinna din alldeles egna personliga almanacka, perfekt inför det stundande nya året ju! Vill du vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 😊 Kram!
https://martinaolsson.myshowroom.se/126188/tavling-vinn-en-personlig-almanacka-2/
martinaolsson.myshowroom.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92