25.2.19

GodMorgon!

Hej mina vänner och godmorgon! Hur mår du idag?
Idag så är det måndag och löning! På riktigt men hur skönt? Jag ÄLSKAR verkligen löningsdagar men vem gör egentligen inte det? Finns det någon som verkligen inte gillar när man får in pengar på kontot?

Idag så började jag dagen med en spännande telefonintervju inför ett kommande eventuellt jobb och det gick faktiskt superbra! Känslan var helt rätt och jag kunde svara i mitt tycke bra på alla frågor så nu gäller det att hålla tummarna för mig att detta går vägen och att jag går vidare till en klinikintervju. Hur kul?

Just nu så sitter jag i vilket fall med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon och har precis betalat alla räkningar och känner mig så där allmänt nöjd.
Idag så ska jag umgås med min syster, storhandla, kolla i butiker, ta en promenad i skogen och ikväll ta mig till gymmet för ett träningspass.
Vad gör du idag?

Kärlek till er!

Gillar

Kommentarer

Mimmi
,
hur får du det att gå runt när du pluggar?
MissJohansson
MissJohansson,
Jag jobbar extra samt att jag och min sambo delar på allt, så det fungerar. Visst, vissa stunder är det svårare med en tajtare budget medans andra går jättefint. ❤️
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92