25.5.18

Godmorgon mina vänner!

Jag snörvlar på men känner mig ändå som en ny människa idag. Jag har sovit i 11h inatt och vaknade någon minut innan klockan skulle ringa, så härligt.

Idag så mår jag bättre. Jag har ingen feber, men jag är fortfarande tung i kroppen, täppt på alla sätt och jag har ifrågasatt mig själv minst 100 gånger redan idag hur mycket snor en människa kan innehålla egentligen eftersom att jag snyter mig precis hela tiden... intressant det där hörni eller är det bara jag? På detta så har jag knappt någon röst och rethostan från igår sitter kvar hårdare än någonsin tidigare... Men vem vet, imorgon kanske allt är borta!

Märker ni att denna personen mår bättre idag? Jag känner dock ingen smak på mitt kaffe... det mest irriterande denna morgonen.

Idag så är det sista dagen på denna arbetsveckan och jag är så tacksam att det är fredag och den sista dagen. Förstå mig rätt. Jag gillar mitt jobb och jag är så otroligt glad över att jag har mitt jobb men med sjukdom och ny på jobbet så ser jag så fram emot ikväll när jag kan sitta i min soffa och inte göra något annat än att glo på serier, äta nötter och dricka ett glas rött och bara vara. Typ.

Nu ska jag försöka få ihop någonting till 123on.com, får se hur det går när man saknar röst... kanske får skjuta upp videon någon dag eller två... spännande!

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

theamartinsson
theamartinsson,
Åh så skönt att få sova så länge! 😊
nouw.com/theamartinsson
Martina,
Oj hade jag sovit i 11 timmar så hade jag varit en Zooooombie! Haha. 7-8h är max för mig annars blir jag övertrött.. Hoppas du får en fin dag!
www.mrsgrono.com
Anders
,
Krya på dig! Det är inte roligt att "pressa" fram videon så ...
josefine,
vad jobbigt å må dåligt, speciellt i denna värmen med! Krya!
www.joossans.for.me
Charlotte,
Åh, så skönt med så många timmar sömn!!
www.charlottelinden.se
sandra,
skönt att sova ordentligt när man inte e helt ok
www.teamkjellstrm.blogg.se
MylifeasAmother
MylifeasAmother,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad gött att du fått sova, du behövde nog det 😊
nouw.com/frökenrödlök
Mirre,
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, kaffe när man är förkyld är typ största vardagsbesvikelsen som finns. Det blir liksom mest beskt och äckligt utan smak samtidigt som man har så höga förväntningar och inte vill vara utan!
nouw.com/annaskarblom
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92