25.9.18

God kväll mina vänner.

Tisdagen har snart kommit till sitt slut och jag sitter i min nya favorit tjock/ övertröja ifrån NellyTREND och väntar på att kannan med tevatten skall koka klart så att jag kan mysa ner mig med en stor kopp te till Svenska Hollywoodfruar samtidigt som jag egentligen är sjukt trött. Dagen har gått i ett från när klockan ringde 05:45 tills nu, så ni förstår kanske hur gott det kommer att bli med en god kopp te framför ett av mina favoritprogram (Ja, så töntig är jag)

Just nu är vi ute på LIA i skolan, alltså praktik på klinik vilket betyder att jag spenderar mina dagar på folktandvården i Mellerud nu och 7 veckor framåt och jag trivs verkligen som fisken i vattnet och jag känner för var dag som går att jag verkligen har hittat rätt väg i mitt yrkesval.
Tänk om jag hade kunnat och vetat detta när jag tog studenten, då hade jag jobbat som tandsköterska i flera år nu. En galen tanke... men jag kan säga så här, jag är såå glad över mitt val och detta kommer att bli sååå bra.

Nu är mitt tevatten klart.

Ha en fin kväll!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92