26.11.17

Hej mina vänner! Hoppas att allt är superbra med er. Men mig är det mindre bra, jag mår så illa. Jag vet inte varför men jag mår illa, är trätt och mår dåligt. Jag känner mig inte sjuk utan bara illamående. Så trist. Jag menar, vem vill gå runt och vara illamående...
Idag så är det söndag och egentligen så skall det idag komma ut en video på min youtube kanal, (glöm inte att kolla in denHÄR! ) men efter att jag, otroligt klantigt nog, har råkat radera dagens video från kameran innan jag har hunnit ladda över den till datorn, blandat med illamåendet så har jag inte ork eller energi att spela in den på nytt. Hur trist? Så trist! Men jag har ingen ork. Vad är det som händer med min kropp egentligen, jag orkar inte.

Morgonen började helt crazy i den här familjen kan jag berätta, mer om det i ett kommande inlägg, känns som att detta inlägget kommer att bli sååå långt annars men om man säger så här, vi har lyckats städa hela lägenheten efter allt KAOS som det var här innan, galet.

Nu skall jag dricka upp min kopp kaffe, se klart på gårdagens avsnitt av Så mycket bättre (hur bra är inte så mycket bättre? Så mysigt!) och bara ta det lugnt och hoppas att denna jobbiga känslan i kroppen kan avta. Jobbigt är bara förnamnet.


Hur söt är inte denna lilla tomteluva som satt på Coca Cola flaskan som jag fick i min senaste Köket box, smälter lite! Så söt! Mer om boxen hittar ni HÄR!!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Töligt å vara illamående å vara orklös i kroppen. Själv har ja typ bleve förkyld sen igår kväll så ja mår inte så värst bra jag heller.😑😯😒 å jag som ville starta igång min träning till veckan men det sket ju sig när jag blivit sjuk/förkyld.😑😕
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det är inte kul, hoppas det som irriterar i kroppen försvinner snart. Stackare! Krya på dig! Hoppas inte att det blir jätteilla. Krya kramar till dig!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92