2.6.18

God dag vänner!
Detta är min sjutioelfte försök med att få upp ett inlägg här idag, alltså seriöst, strul och strul med lite mer strul suger! Det är så trist! Man vaknar med ett stort bloggsug och får det krossat när inget fungerar. Så trist!! Jaja nu ska vi inte gnälla. Typ.
Idag så är det lördag och jag och Johan startade dagen med en härlig frukost på vår balkong. Hur mysigt? Så avslappnade och skönt. Det ända som lät var våra ord till varandra och fåglarna som skrek och då bor vi mitt i stan. För att sammanfatta, vi hade den mysigaste morgonen tillsammans på länge.
Övrigt så jag hängt med min fina vän Ulrika, ätit glass och besökt festivalen ”Aqua Blå” som är här i stan i helgen. Vi har alltså inte gjort särskilt mycket utan bara tagit dagen som den kommer. Helt i mina planer.
Nu ikväll så kommer mina syskon över så städning och plock står som nästa punkt på listan, efter att jag har tränat. Det är egentligen såå sjukt varmt här men jag måste träna! Så fläkten skall vara riktat på mig och musiken skall pumpa högt, här skall det brännas kalorier så att jag kan fylla på dem igen ikväll med ett glas vin eller två.
Hoppas bloggvärlden inte har strulat till det för er idag och att jag är själv.
Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92