2.6.19

Godmorgon! 

Hej mina vänner och godmorgon!
Idag vaknar vi upp till en varm junimorgon med strålande sol och fågelkvitter utanför fönstret vilket gjorde att jag och Johan bestämde oss för att starta denna dagen med en härlig långpromenad med Milon vid vattnet och såhär borde verkligen varje dag starta, med en promenad vid vattnet med en värmande sol i ryggen med minst två av sina favoriter. Det går inte att säga mer än underbart. Vilken start.

Idag så ska vi åka till Göteborg och titta på inte en utan två bilar och om allt går som det ska så kommer vi att åter igen bli bilägare. Vi har räknat, tittat och resonerat för att komma fram till att det är just denna modellen i denna prisklassen som vi är intresserade av och det känns verkligen hur bra som helst, är det konstigt om jag berättar att det ligger ett litet pirr i magen för denna dagen? Detta kommer verkligen att bli en spännande dag om man säger så.

Vad gör du idag? Några planer?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92