26.2.19

Godmorgon!

Hej mina vänner!
Hur har eran morgon startat? Jag startade min med en långpromenad med Milon i morgonsolen med en podd i lurarna och bara njöt, nu känns det verkligen som att våren är på gång, hur härligt?

Idag så är det praktik som står på schemat och ikväll ska jag bara inte göra någonting, jag brukar vara så trött den där första dagen på veckan på praktiken så i vanlig ordning gissar jag på att det blir en kopp te framför "Ensam mamma söker" och mys med familjen. Inte så illa ändå måste jag säga.

Nu ska jag äta lite frukost, dricka lite mer kaffe och njuta av denna sovmorgonen, jag är verkligen så sjukt trött idag! Hur kan det ens vara lagligt?

Vad gör du idag?

Kärlek till dig!

Igår så var jag med min syster på ett shoppingcenter och shoppade lite och detta försökte jag fota nu när jag väntade på att kaffet skulle bli klart men det gick inte så bra... Harry slängde sig på varje plagg... älskade katt!

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
Låter som en härlig morgon ☀️
nouw.com/louisemellqvist
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det verkligen 💞
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Snygga muggar, har dom i Roslagen 👍
nouw.com/stenhagenbettan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92