27.4.19

Godförmiddag!

Hej mina vänner och god förmiddag!
Hur mår du idag? Jag mår helt fantastiskt, kvällen igår var helt perfekt med så mycket kärlek och en helt j*vla sjukt bra film! Alltså, Avengers EndGame! Wow! Skratt, tårar, spänningar i hela kroppen, panik, glädje och alla andra känslor allt samlade i en och samma film, hur lyckades dem? Jag vill inte säga för mycket och på så sätt "spoila"filmen men är du ett Marvel fan, se den! Wow!

Kvällen började med en mysig middag för att bland annat fira att jag har fått jobb och för oss, vi har varit tillsammans i snart nio år och för att hålla gnistan vid liv brukar vi ta oss en romantisk dejtnight då och då, helt mobilfritt, bara jag och Johan. Vi gick till ett ställe som heter Star and strips som är en sportresturang här i Vänersborg, typ som Olerys. Det var första gången som jag var där och vi hade det så mysigt.

Okej, jag tog några bilder med mobilen... men bara på maten vilket var så sjukt gott och hur fint var det inte att vi fick burgaren i en trälåda?

I vilket fall, vi var hemma närmare halv ett inatt och jag var så "hög" på allt att jag somnade närmare två så jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite seg just nu, men vad gör det.

Idag så åker jag med mamma och min syster till Habo för att fira min morfar som har fyllt år samt lite secret stuff. Hur kul?
Dock så har jag ca 20minuter på mig Mamma kommer och hämtar mig och jag har inte bytt om eller sminkat mig än, heja stressen.

Vad gör du idag?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Vilken kanonkväll du hade igår 😃 Härligt! Har förstått att många varit supertaggade på den filmen, själv är jag inte alls insatt i den serien 😊 Kul att den var bra, kram fina du! <3
nouw.com/hilma
Lisaasliv
Lisaasliv,
Hahah åh så härligt att se att det inte bara är jag som är en riktig Avengerslooover 😉
nouw.com/lisaasliv
MissJohansson
MissJohansson,
Jag kan bara säga desamma! <3
nouw.com/missjohansson
Lisaasliv
Lisaasliv,
Filmen var för övrigt helt fantastisk, ett perfekt avslut <3
nouw.com/lisaasliv
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Helt amazing!
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Alltså har hört så sjukt mycket bra om den filmen!! Det är ju verkligen inte en film i min stil, men till och med jag blir ju sugen på att se den hihi ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Så sjukt bra, saknar ord! haha! <3 Förstår det ^^Hihi! kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92