28.1.18

God förmiddag! Idag så är det en sån där seg dag för mig med lite mindre ork i kroppen. Igår så besökte vi Väla i Helsingborg tillsammans med ett kompispar till oss för lite shopping och trevligheter. Jag och Johan var faktiskt duktiga igår när vi båda två inte handlade särskilt mycket, det ända jag lyckades shoppa var en glasburk till våra tandborstar, ni ser, tandsköterskan har redan trätt in i mig, samt godis, jag mena, det var ju lördag...

En jättegod halloumiburgare och ett snabbt besök inne på ikea, vi hade det verkligen supermysigt! En riktigt härlig dag. I bilen hem så slocknade jag som en sten i Johans knä, mindre skönt för nacken sen när jag vaknade till liv igen kan jag meddela men skönt att få ta några minuters sömn.
Under kvällen så kom våra vänner igen, fast denna gången hem till oss och vi hade en sån där riktigt mysig spelkväll. Ingenting att klaga på egentligen, mer än att man mår som man förtjänar idag, tröttare än tåget!

Hoppas att ni hade en lika fin lördag som vi hade det. Nu ska jag mysa med min man innan bilen tyvärr rullar vidare till Vänersborg igen, det känns verkligen tungt att lämna min fina man och våra söta små guldkorn, det är inte kul någonstans.... Så vi hörs något senare, troligtvis i Vänersborg.

Ha en fantastisk söndag så länge!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Vad trevligt med sällskap å vänner å spelkväll ihop ☺😊👍 lät väldigt trevligt ☺
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92