28.11.17

Godmorgon mina vänner, har ni haft en fin morgon?

Jag vaknade av en puss på kinden av min fina sambo som hade missat bussen och behövde skjuts till tåget, mysigt sätt att vakna på, mindre kul anledning men vi fick i vilket fall en mysig stund på morgonen i bilen. Runt 8.00 så plingade det på dörren och fram till nu så har vi haft hantverkare här, hur trevliga är inte hantverkare? Så trevliga! I vilket fall dem som var här på morgonen. Lätta att prata med samt att dem förklarade allt så bra, avskyr verkligen när man har hantverkare hemma som inte pratar med än förs dem skall gå och då pratar dem, oftast, i mitt tycke kinesiska.

Jag är så trött, somnade inte förs 2.30 och vaknade av Johan runt 6.45, inte så många timmars sömn det inte som tur är så är det inte så mycket som är så planerat idag, yoga i eftermiddag och inspelning av veckans videos. Jag mår dock illa fortfarande, jag hoppas verkligen att detta är någon bakterie i magen som irriterar och snart försvinner.

Nu blir det frukost och jättemånga koppar kaffe, jag måste bli lite piggare. Hur irriterande är det inte att vara trött? Så irriterande!


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92