29.12.17

Godförmiddag mina vänner!
Jag har precis kommit in efter en otroligt lång och skön långpromenad i vintersolen så jag har sådär rödrosiga kinder just nu, härligt.

Idag så måste och då menar jag verkligen måste jag ta tag i städningen här hemma, det ser för pip ut och jag förstår inte hur det är möjligt... jag menar hur kan ett hus två vuxna personer, 3hundar och 2 katter bli så förbannat stökigt och äckligt hur fort som helst? Jag begriper inte hur detta går till. Jag tycker att jag, i vanlig ordning går runt och små städar jämt men ändå så blir det aldrig riktigt rent, hjälp mig!
Min sambo, som jag har berättat tidigare är bäst på att stänga av, bryr han sig inte så syns det inte, det är ju något annat än vad jag gör. Så en stor kopp kaffe innan jag måste börja fixa här hemma, sedan skall har spelas in minst en video och ikväll så ska jag unna mig en god middag på stan med min äldsta och bästa vän Ulrika. Hur mysigt? Otroligt mysigt!

Vad gör ni idag?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92