29.11.17

Godmorgon mina vänner.

Onsdagen är här och mina planer för dagen är att hämta ut packet, ta Milon för en mysig stund i skogen och sitta framför datorn, videos skall dubbelkollas och miniatyrbilder göras. Annars är det verkligen en lugn dag idag, och om ni frågar mig så ska det faktiskt bli rätt skönt. Jag är ju, som jag har berättat tidigare, sjukskriven pga utmanings syndrom, depression mm och har varit det under snart ett år. Just nu så mår jag faktiskt rätt bra. Jag har ett par bra dagar bakom mig men jag är sjukt trött! Jag sover men blir aldrig pigg. Det är i vilket fall hur det känns. Om jag skulle lägga mig ner i soffan för att titta på en serie eller något tv-program så dröjer det inte mer en några sekunder innan jag sten sover... irriterande? Så irriterande! Jag har missat och få se om så många program och avsnitt nu den senaste veckan att det inte är sant, jag känner mig nästan bakis fast jag absolut inte är bakis, visst låter det skumt? Nästan så att jag hoppas på att mitt illamående och tröttheten som jag känner hänger ihop och försvinner när mensen kommer om några dagar.


Nu när vi närmar oss advent och jul med stormsteg så är min och Johans favoritfrukost risgrynsgröt med kanel och mjölk tillsammans med en stor kopp kaffe. Hur gott? Så gott? Finns inte mycket som är godare än detta en kall morgon när man kommer in efter en morgonpromenad med Milon. Mums!

Nu ska jag sätta igång med min dag. Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
men mums så gott, hoppas din dag blir toppen! Jag har vart i skolan och gymmar, ska snart på lektion igen! 😃
nouw.com/alicemalmstrom
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92