3 mål för denna veckan

Godmorgon mina vänner!
Måndag morgon är här och jag sitter i soffan och njuter av min kopp kaffe i min favorit mugg, endast för att ge den här morgonen en liten känsla av ”lyx”.

Förra veckan gick som jag har berättat i en hög hastighet så av den anledningen har jag satt upp 3 mål för den här veckan.

1. Jag ska umgås med mina systrar.
Vi är tre systrar som är otroligt nära och brukar prata eller ses minst en gång i veckan men nej, förra veckan blev det ingenting så det behöver vi ändra på!

2. Ge mig själv egentid.
Förstå mig rätt. Jag älskar att mitt liv är fullt av spännande händelser och jag vill inget annat än att vara med lille W varje sekund av varje dag så av den anledningen är jag otroligt dålig på att ge mig själv egentid. Ett svårt men bra mål för den kommande veckan.

3. Boka biljetter för Dr Strange
Självklart måste jag boka in en dejt för mig och Johan med den senaste Marvelfilmen som har premiär i veckan samt ett restaurangbesök. Helt ärligt det målet jag ser fram mest emot att lösa! Hehe

Vad har du för mål för denna veckan?
Nu önskar jag dig en fin dag!
Kram!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92