30.11.18

Godmorgon mina vänner!

Jag är så otroligt lycklig, trött men har världens bästa känsla i hela kroppen!
Gårdagen var verkligen allt och lite till, vilket gäng, vilken glädje, vilken känsla och hur mycket kärlek som helst, vi är verkligen ett team och har det alltid så kul tillsammans!
Tack för dem fina blommorna och sakerna och tusen tack för alla fina ord. Det är nästan overkligt hur mycket fint jag fick höra igår att jag nästan inte vågar tro på det, pratar dem verkligen om mig? Är det verkligen om mig dessa härliga personer pratar om, varför? Vad har jag gjort?
Jag är verkligen sååå otroligt lycklig och så glad över att jag får fortsätta att leda Joyvoice Mellerud nästa termin, nu ska det bara gå några månader.
Alltså hur fina var inte blommorna som jag fick?

Efter konserten så åkte jag, mamma och Johan till en jättetrevlig resturang i Mellerud som heter Burshen (tror jag) och tog en bit mat. Vi var alla hungriga och så glada efter att allt gick så bra. Jag tog en hallumiburgare och mums! Den var sååå god!

Idag så ska jag plugga lite, igår levererades en sprillans ny hemtenta som jag tänkte sitta lite med, efter det blir det en promenad till skogen med hundarna, lite städning och ikväll, eller ja, när det är mörkt ute så kommer jag äntligen att få adventspynta (allt enligt tradition) och lyssna på julmusik!

Tänker att jag ska försöka få Johan att gå med på att öppna glöggen lite tidigare än på söndag.... Wish me luck!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

imjulietteblack
imjulietteblack,
jätte fina blommor! 😊
nouw.com/imjulietteblack
Carolinakatjasusanna
Carolinakatjasusanna,
Men så mysig dag!☺️😍
nouw.com/carolinakatjasusanna
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92