30.4.18

Godmorgon min vänner och hej Valborg! Var tar tiden vägen? Jag tycker att det känns som igår som vi firade in det nya året men nej, det var snart 5 månader sen. Helt galet, om du frågar mig.

Nu om dryga timman skall jag åka till Uddevalla för att umgås med min fina vän en liten stund, vi ska gå på stan och bara ta det lugnt och härligt, ha en riktigt "må bra" förmiddag.

Idag är det som sagt Valborg, nu rasar vintern ut och våren är officiellt här för att stanna. Jag tycker att just valborg är så mysigt att fira, titta på brasan, lyssna på manskören och bara njuta av den härliga energin som sträcker sig ut över alla firande människor.
Ikväll kommer jag dock fira ensam med djuren. Johan ska iväg på en spelning i Malmö och familjen är på annat håll så det blir jag och mina små guldkorn men det är inte fy skam. Jag har laddat upp med lite chips och annat gott samt en massa serier och filmer så jag tror att vi kommer att klara oss galant. Plus att eftersom att vi bor så nära eller ja precis grannar med skräckland där brasan kommer att tändas ikväll i Vänersborg så tror jag nog att kvällspromenaden blir ditt, bara för att få en liten kick på brasan och doften av en brinnande eld i näsan. Härligt!

Hur firar du valborg?

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hoppas du får en fin valborg 😊
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Tack och Desamma till dig fina! 😃
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92