3.11.18

Innehåller affiliate-länkar

"Here comes the night, here comes the night" med Stefan Andersson spelas ut ur min högtalare denna kvällen, alltså på riktigt, hur j*kla grym är inte Stefan Andersson? Jag totalt ÄLSKAR hans musik och särskilt klassikerna som dock är några år men vad jag gör det, så j*kla bra musik! Oj... såg ni, nu blev det två svordomar inom bara några få rader.... hur gick det till?

Nu sitter jag för övrigt vid köksbordet med ett glas rött, lyssnar på musik och bara njuter. Njuter av livet och att det är en fantastisk lördag, god mat, trevligt sällskap under hela dagen, nyduschad och mår bara så där fantastiskt bra. Wow!


Idag vaknade jag runt 09.00 och sedan dess har dagen verkligen flygigt förbi. Vi började dagen med att städa och rensa här hemma, hur skönt? Så skönt! Att få bort allt som skall slängas eller inte ska vara framme och bara sköljas av den härliga känslan och energin om att allt är i ordning. Jag vet att jag nog är lite störd som tänker att jag inte kan slappna av ordentligt om det inte är rent och fint här hemma men det är faktiskt sant och någonting som jag jobbar på att bli av med, men ändå.

I övrigt så har jag och Milon åkt till skogen med min älskade mamma och syster under förmiddagen och efter det drog vi oss vidare för en liten shoppingtur på Överby. Mys! Fyndade ett par riktigt snygga adventssiffror (heter det så) på hemtex för ynka 99.90:- men eftersom att jag hade en bonus på 50kr så blev dessa skönheter mina för ynka 49.00:- som hittat!
Dem vi har är superfina men börjar tyvärr gå på den sista refrängen så jag är verkligen toppennöjd med mitt köp. Ni hittar dem HÄR!

Under kvällen så har jag och Johan ätit gott, tagit hand om varandra och det är precis så jag tänker fortsätta denna perfekta dag, visst är det härligt när man känner i sig hur perfekt dagen faktiskt blev?
Nu ska jag smådansa vidare till Stefan och kanske fylla på vinglaset lite till någon serie, eller kanske en film. Vi hörs igen imorgon, jag lovar.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92