31.12.17

Oj var ska jag börja, detta är nytt för mig när man inte kan blogga och vara på nätet så ofta och så mycket som man vill. Vårt internet fungerar inte just nu, blir helt tokig, för att kunna ladda upp min senaste video på youtube samt uppdatera här så har jag fått låna Johans mobil och använder den som "router" seriöst, finns det något mer irriterande?

Jag starta denna sista dag detta år med en riktigt långpromenad med hundarna och sambon, har fixat lite inför ikväll, besökt gymmet och kört intervaller i 30min, busat mig och har nu bråkat klart med videon som håller på att laddas upp. Egentligen, om jag ska vara ärlig med er så hade jag absolut inte behövt dra mitt pick och pack till gymmet men jag bara kände hur en stor ilska växte inom mig och att jag bara måste få utlopp för den ilskan utan att lägga den på Johan eller djuren och då är ju gymmet bäst? Eller är det bara jag?

Jag ska snart göra mig iordning för kvällen och sätta igång med förrätten, jag och Johan, kommer liksom 3 år tillbaka att fira nyår hemma själva och köra på kvällen med exakt samma känsla som vi hade på julafton, mys och lugn. Härligt.

Har ni några planer ikväll?

Gott nytt år mina vänner, jag hoppas att jag hinner uppdatera minst en gång till innan Johan behöver sin mobil igen, alltså, hur irriterande? Man märker verkligen nu hur beroende man är av internet när man inte har fri tillgång till det.


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92