3.1.18

Godmorgon mina vänner, eller ja för min del är det väl inte "jättegod" jag hade sån ångest i natt med en stark känsla av panik, jag vet verkligen inte varför, jag gick och la mig och var jättetrött men kunde verkligen inte sova så det dröjde inte många sekunder innan paniken började gro inom mig när jag hörde hur Johan snarkade djupt.

Så för att inte väcka Johan och försöka att dämpa min ångest och paniken som jag kände inom mig snart skulle explodera i vilken stund som helst så gick jag ut till vardagsrummet med täcket, satte igång en film som jag har sätt en miljon gånger och försökte att andas i en fyrkant. Det gick inte alls till en början och jag kände hur paniken växte sig allt större och kraftigare och en stark känsla av rädsla grep tag i mig. Men vad har jag att vara rädd för i mitt egna hem? Och sådär satt jag inatt.

När klockan var runt 4 så kändes ångesten nästan borta, närvarande men inte stark, så jag kröp upp bredvid Johan i sängen och kunde tillslut somna runt 4.30, och självklart som beställnings så kom Milon kl 10.00 och gav mig tusen pussar, det är äkta kärlek det och något av det bästa sättet att starta morgon på

Jag är helt slut idag, och då har jag bara varit på ica för att hämta paket och ute med Milon på en lätt promenad. Blir en powernap snart om jag känner mig själv. Nu ska jag äta lite frukost och se om kaffe kan väcka mig något innan jag måste börja städa här hemma, det ser för hemskt ut, alltså dessa hantverkare.... bli så irriterad! Kan berätta mer om det sen om ni så önskar.

Ha en fin dag nu vänner!

Ja, har man varit borta ifrån sitt hem i två veckor så väntar det allt lite post. Kul!

Gillar

Kommentarer

Christer,
Jädra vad paket 😊 Ha ha ha ..
www.christerholm.nu
MissJohansson
MissJohansson,
Haha! ja det vart en del.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92