3.12.18

Godmorgon mina vänner! Sovit gott?

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älskade sambos födelsedag OCH våran årsdag. Idag har vi varit tillsammans i hela 8 år och mina känslor och kärleken som jag känner för denna man är obeskrivlig, visst vi kan var arga på varandra och jag kan få utbrott på honom men sånt är livet.
Vi bor tillsammans men ändå ringer vi varandra på dagarna, i bland bara för att höra varandras röster. Jag är så j*vla kär i min man att jag inte vet var jag ska ta vägen, tänk att han står ut med mig! Crazy!

Nej nu ska jag inte bara bubbla ut min känslor om min fina man utan jag avrundar det kapitlet med att säga, Grattis Älskling på 30 års dagen! Älskar dig mer en ord kan beskriva.


Idag så är schemat fullspäckat av allt och lite till innan Johan kommer hem ifrån jobbet och vi ska fira honom. Jag ska spela in och redigera två videos, blogga, åka till skogen med djuren, handla mat och tårta, eventuellt (Hoppas av hela hjärtat att jag ska) hämta paket, Johans sista födelsedagspresent samt plugga, så idag har jag att göra.


​Och inte nog med allt som händer idag med aktiviteter, födelsedag och årsdag så trillade denna här godingen ner i brevlådan nu på morgonen! Jag älskar ju Marvel, action och Mission Impossible så det blev ett stort leende på mina läppar när jag såg vad det var :) 

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Men så kul, stort grattis till din sambo på hans dag! 😀
nouw.com/livetsomemelie
Annaasvensson
Annaasvensson,
Grattis till honom! & stort grattis till eran årsdag😍🎉��️
nouw.com/annaasvensson
Emma Engström,
Massor av grattis till din sambo!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92