31.3.19

Godförmiddag! 

Hej mina vänner och godmorgon var jag nära på att säga, i mitt fall så borde klockan vara tjugo i tolv, men precis som i ditt fall så har klockan passerat tolv och är snart ett på förmiddagen, hur sjukt?

Idag så är det i vilket fall söndag och Mars månads sista dag och jag kommer att spendera den på gymmet, framför datorn och på balkongen.

Under eftermiddagen så åker Johan ner till Halmstad och kommer inte hem förs imorgon kväll så till frukost blev det lite extra lyx med amerikanska pannkakor med sockerfri sylt (endast frukost och bär sockret) och toppat med lite florsocker, det blir lite festligare, eller har jag fel?

Det var en otroligt god och mysig stund.
Nu ska jag dricka upp min andra kopp kaffe och sen ta mig ut på balkongen för att fixa lite tanken var ju att det skulle göras under gårdagen men nej, regn och blåst gjorde att det får ske idag istället. hur mysigt? Detta är väl om inte annat ett gigantiskt vårtecken! Eller har jag inte rätt?

Vad gör du idag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

eemmastephanie
eemmastephanie,
MissJohansson
MissJohansson,
Kunde inte sagt det bättre själv! MUMS! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92