31.5.19

godmorgon!

Hej min vänner och godmorgon fredag, maj månads sista dag & ifrån en något trött människa i lilla Vänersborg. När klockan ringde så ville jag verkligen inte slå upp ögonen och önskade i två sekunder att de var Johans alarm som hördes och inte mitt men så var inte fallet och det var bara för mig att gå upp.

Just nu så sitter jag och äter frukost och klunkar kaffe för att vakna mer till liv och ska snart lägga ihop det sista innan jag ska gå till min första jobbveckas sista dag, är det inte läskigt hur fort tiden går egentligen? Det känns som att jag satt här i går och skrev om att mina första arbetsdag var här... är det inte galet?

Såhär ser jag ut idag. Jag ÄLSKAR verkligen toppen ifrån lager157. Den är söt, somrig, bekväm och superfin. Love it! Hitta den HÄR!

Vad gör du idag?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men va?? Hur är det ens möjligt att det har gått en hel arbetsvecka? Och ändå tycker jag att det har varit juni i två veckor minst. Mitt tidsperspektiv just nu alltså... Haha! Hoppas att du får en underbar helg vännen ❤️
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Haha jag håller med dig! KRam vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92