Med min rabattkod får du nästan 40% rabatt! Galet!

Detta är en annons /reklam för Köket Box och innehåller annonslänkar


Nu i juletider så är det inte alltid lätt att hitta den där perfekta julklappen till den där personen som aldrig önskar sig någonting men u har du det och till er toppen pris!
Jag har berättat för er tidigare om dem olika boxarna som jag prenumererar på i dagsläget och min favorit kommer ifrån just köket.se/box/.

Varje månad så skickar dem ut en ny box fylld av massa godheter, recept och framförallt nya favoriter till hemmet. Just nu så bjuder dem på ett fantastisk erbjudande och perfekt till jul för nästan 40% rabatt på den första boxen, jag menar 40%! Det är rätt mycket! Nästan halva priset! Hur bra? Så bra!

Om du vill ge bort en box i jul till dig själv eller någon du bryr dig om så glöm inte att ange rabattkoden: provabox99 så får du den första boxen för 99kr (ord pris:129kr) Fri frakt och utan bindningstid MEN om du även anger rabattkoden: KOKETVANNER i kassan så får du ytligare 10kronor rabatt, du får alltså en box för totalt 89kr, fri frakt och utan någon bindningstid och jag lovar er att ni inte blir besvikna.

Så passa på mina vänner! TRYCK HÄR! För att läsa mer om hur du beställer din box och om du skulle vilja beställa en box så glöm inte mina rabattkoder!
En box för nästan halva priset säger man väl inte nej till? Eller?

Gillar

Kommentarer

Cosmopolitanstories ,
Så roligt med rabatt! 😍
cosmopolitanstories.com
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92