4.12.17

Godmorgon mina vänner, ja jag håller nog i den frasen som det första jag skriver till er varje morgon, det låter lite trevligare tycker jag.

Jag vaknade idag och mår riktigt illa. Jag är trött, illamående med blodsmak i munnen. Tror hela tiden att det är lingonveckan som driver mig till vansinne men den har inte kommit än, den är 3 dagar sen, vilket är otroligt konstigt eftersom att jag aldrig är sen... Hoppas att allt är okej med mig i vilket fall.

Idag så har jag inga planer över huvud taget! Veckan blir intensiv med en massa möten och annat inplanerat så det är rätt skönt med en lugn måndag, så idag blir det att städa lite här hemma, vila och hoppas på att jag mår bättre snart, jag har mått illa så länge nu så jag förstår inte riktigt vad det är som händer.

Vad gör ni idag?


Mina små guldkorn, alltid vid min sida.

Gillar

Kommentarer

Christer,
Kör stenhårt med
Godmorgon mina vänner och bloggkollegor! Det fungera redigt bra som start på morgonen 😊
www.christerholm.nu
Jessika,
åh va söta djur 😍😍
www.nouw.com/jessikasven
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Usch då inte kul å känna att man mår illa😯😕 hoppas du känner dig bättre snart då. Härligt å ta det lugnt denna måndag då. Själv blir måndan lugn för min del oxå.☺ blir nog inte så mkt å göra så.
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92