4.3.19

Godmorgon!

Hej mina vänner! Hur har morgonen varit?
Jag vaknade redan vid 7.00 imorse av att Johan höll på att smälla och greja i köket samtidigt som han spelade dagens nyheter på radion och det första känslan var faktiskt att gå upp, hoppa upp ur sängen och starta dagen med en jättelång promenad med Milon direkt på morgonen, äta en god frukost så att jag kunde sätta igång med pluggandet redan klockan 9.00, visst låter det som en underbar morgon och en perfekt start på måndagen? Det skedde dock inte. I samma sekund som jag låg och funderade ut hur min morgon skulle se ut så somnade jag om och sov som en stock tills jag vaknade runt klockan halv tio. Men det var värt det. Så skönt att sova!

Idag så är det en spännande dag! Idag klockan 13.30 så ska jag på min första arbetsintervju inom mitt kommande yrke som tandsköterska, idag kan min framtid se lite ljusare ut efter examen och jag är JÄTTEnervös! Hur är det möjligt? Jag brukar alltid vara cool lugn inför intervjuer och tänka att "det som är mening att det ska hända kommer att hända" men inte idag, hjärtat klappar redan lite hårdare! Så håll en tumme för mig idag!

Nu ska jag göra iordning lite frukost innan jag börjar göra iordning mig själv och sätter planer för dagen.
Vad gör du idag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Jiimo
Jiimo,
Lycka till och detta tar du hem så klart👍🤜👊
nouw.com/jiimo
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du! <3 Det hoppas jag verkligen! Hade varit så skönt! Men nu lever bubblorna i magen galet mycket ^^ Kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92