4.5.18

Godmorgon mina vänner, har ni sovit gott?
Jag har sovit som en prinsessa minus alla otroligt konstiga drömmar som jag har haft...

Bl.a. så drömde jag att min syster fick låna en sportbil av självaste Jesper Parnevik eftersom att han och min pappa var "så tajta" nu när han har börjat att spela golf. Så jag, Johan och syrran åker mot Uddevalla där det är stopp för att alla ska lyssna på Tomas Ledin som spelar vi vägkanten. Helt plötsligt blir min syster skjuten i huvudet och min KATT?!? smiter ifrån bilen... jag får tag i henne men kan knappt hålla i henne men får tillslut in henne och min syster i bilen, min syster som har blivit skjuten i huvudet...?!? Vi åker till ett sjukhushotell ditt mamma och pappa kommer och eftersom att min syster har en massa kompisar i Uddevalla så bjöd dem ditt dem och eftersom att Bobbie inte skulle smita igen fick hon också bo där men jag fick sova utomhus i regnet...

Eh ja, det finns ju någonting som heter drömtydning, så om man kan tyda varje dröm varje natt som man kommer ihåg sin dröm, vad säger denna drömmen mig då? Någon som vet?

Idag är det i vilket fall fredag och jag har en dag med extra mycket studerande på schemat, som vanligt. Vem sätter en tenta på en måndag?
Så om min lilla blogg blir lite lätt "lidande" denna helg så vet ni varför, så förlåt i förtid.

Nu ska jag dricka min kopp kaffe till Sex and the city som går på tv:en, en av mina absoluta favoriter!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Cosmopolitanstories ,
Haha drömmar kan verkligen vara så sjuka. Ibland tror jag inte att drömmarna betyder någonting alls, bara hjärnan som kopplar ihop en massa bilder. Fantasin flödar på:) men om man till exempel drömmer en relativt lika dröm varje natt så är det oftast en större betydelse bakom.
cosmopolitanstories.com
fannyterese
fannyterese,
Gud så konstig dröm! Haha 😲
nouw.com/fannyterese
Alexandra,
hehe ja drömmar kan verkligen vara märkliga ibland!
www.tenderlyn.se
moahhansson
moahhansson,
Vilken märklig dröm !
nouw.com/moahhansson
theamartinsson
theamartinsson,
Haha vilken dröm! 🙈
nouw.com/theamartinsson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92