5 fakta du inte visste om mig

Fy f*n vad jag är bra! Jag satte ett mål att på tisdag denna veckan skulle jag sätta igång med träningen igen och jag har gjort det, nyduschad och go sitter jag nu och väntar på att äggen i köket skall koka klart, visst jag är rätt skakis i kroppen men ändå, jag är officiellt igång igen och tillsammans med Olgas- Kickstart har jag en plan för mina kommande tre månader på gymmet och jag kunde inte vara mer än JÄTTEtaggad! Konstigt men sant.

& eftersom att denna veckan verkligen har börjat i en aura och energi av positivitet så tänkte jag bjuda på lite fakta om mig som ni kanske inte vet om för att avsluta denna tisdagen på bästa sätt.

5 faktra du inte visste om lilla mig

1. Jag är 171cm lång- Jag hatade det
När jag var liten så var min största dröm om att få gå runt i högklackade skor dagarna långa bärandes på en sjukt snygg och dyr handväska som min rika man skulle ge till mig, men när jag väl var såpass gammal att jag började att använda skor med en lite klack så blev jag helt plötsligt längre än alla mina vänner och kallad för jätten och helt plötligt såg jag hur min dröm med att springa runt i höga klackar tonades bort.

Idag så går jag i klackar när jag känner för det utan att bry mig om hur "lång" eller hur lik en jätte jag blir, vill jag gå i klackar så går jag i klackar. That´s it. Måste dock erkänna att skor och handväskor är och alltid kommer att vara en STOR favorit hos mig! Vem älskar inte en snygg väska eller ett par söta skor? Räck upp en hand om jag har fel.

2. Jag trycker ut mitt bröd
Det finns dem som tycker att jag är sjukt konstig när det gäller detta och speciellt min lillasyster men när det finns bröd som har lagat framme i en påse och inte känns färskt när det tass fram så trycker jag alltid ut brödet innan jag använder det och sätter mina tillbehör, men enligt mig blir det faktiskt "färskt" eller i vilket fall, mycket bättre på nytt.

3. Mannen i mitt liv tidigt
När jag var liten så drömde jag om att träffa mannen i mitt liv i en ung ålder, precis som dem gjorde på film och jag får nog säga att jag lyckades rätt så bra med tanke på att jag och Johan blev tillsammans när jag precis hade fyllt 18år. Some dreams do come true!


4. Jag är LIVRÄDD för ormar
Detta är så sjukt att jag knappt vågar berätta hur löjligt långt min fobi har gått men jag är totalt LIVRÄDD för ormar och bara att skriva ner ordet ger mig kalla kårar. Jag har dock skrivit ett inlägg om detta tidigare och du kan läsa de tHÄR!

5. Älskar att bada
Om det är någonting som jag älskar så är det att bada och gärna i kombo med tända ljus, en serie/ bra musik, massor av bubblor med något gott att dricka/ äta till. Jag älskar det! Skulle lätt kunna bada 1 gång om dagen UTAN problem. I love it!

Där har vi dem, lite lätt fakta om mig och eftersom att jag ÄLSKAR dessa typer av inlägg med listor, tips, inspo mm så tyckte jag att det vara lite extra roligt att få dela med mig utav just idag.

Nu är äggen klara i köket och jag kommer att fortsätt min kväll som många andra kvällar framför en serie med min man innan sängen kallar, dock börjar morgondagen med en lång sovmorgon, förstår ni att jag längtar?

Jag hoppas att du har haft en underbar dag!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Så duktig du är! 💪 Och kul att få veta lite mer om dig 😊
nouw.com/tessbjork
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! <3
nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Du jag kan gärna sno några centimeter från din längd!
nouw.com/celinelundqvists
MissJohansson
MissJohansson,
Mer än gärna för mig! <3
nouw.com/missjohansson
Jag är också fullständigt livrädd för ormar!
maddisenj.se
MissJohansson
MissJohansson,
FY FAN! Lider med dig vännen! <3
nouw.com/missjohansson
janielindahl
janielindahl,
Grymma Anna! Heja dig som tog dig iväg till gymmet ❤️ Det där med att träffa sin kärlek tidigt och sen leva med varandra för resten av livet är en stor dröm här hos mig med! Tror vi lyckats väldigt bra med den både du och jag 😘 Åhja! Bada! Vem gillar inte det? Stor stor kram ❤️
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Det värmer! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men hallå! 1an och 4an hade ju lika gärna kunnat varit jag som skrev. Är själv 169 men var alltid SÅ mycket längre än alla mina vänner och hade just den där drömmen om att kunna få gå i klackar. Men pga längdkomplexet jag då hade (och ärligt talat fortfarande har emellanåt) så hände det aldrig. Nu jobbar jag på att komma över det för hur snyggt är det egentligen inte??? KRAM finaste <33
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
<3 Kram finaste!
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men alltså kan vi ta en minut och prata om hur satasns grym du är? elt fantastiskt gjort att du börjat träna! Heja dig! Det är så himla roligt att få veta mer om dig, speciellt oväntade saker! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Desamma till dig vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Filizblogg
Filizblogg,
Kul med träningen! 😃😍
nouw.com/filizblogg
MissJohansson
MissJohansson,
Tack! Tycker jag med! <3
nouw.com/missjohansson
Filizblogg
Filizblogg,
Kul med träningen! 😃😍
nouw.com/filizblogg
Filizblogg
Filizblogg,
Kul med träningen! 😃😍
nouw.com/filizblogg
Filizblogg
Filizblogg,
Kul med träningen! 😃😍
nouw.com/filizblogg
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92