5 saker du INTE vet...

Jag har ju berättat för er lite för många gånger nu att jag har haft lite för mycket att göra nu det senaste plus att jag just nu är sjuk... detta har resulterat till att jag inte har varit uppdaterad på mina sociala medier så mycket om jag egentligen alltid har velat för att inte gå in i väggen igen, men (det eviga, menet) nu så vänder det, det är inte lika mycket på jobbet och det är inte lika mycket i skolan, så nu kommer Miss ut på marknaden och är redo att ta er med storm! Och jag smygstartade min "comeback" igår med en ny video på 123on om 5 saker som ni INTE vet, riktigt trevlig och så kul att vara tillbaka!

Jag har saknat detta!

Ni hittar videon här nedan:

https://123on.com/video/4674577623941120/5-saker-du-INTE-vet

Men en fråga till er, vilken video är det som du personligen saknar när du kollar på sociala medier? Alltså vilken video vill du alltid se men aldrig får se. Jag håller på att göra ett "spelschema" inför den kommande tiden och ja, jag vill ha tips.


Så glöm nu inte att kolla på min video och dela med dig av dina tankar om vad du vill se på mina sociala medier?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92