5 saker jag upptäckte i duschen

Är det någonstans som man verkligen visar upp sig själv för sig själv (kan man säga så?) så måste det vara i duschen. Det är i duschen som alla hemligheter kommer fram ifrån sin kropp och efter min lilla semestervecka på kusten så upptäckte jag ett och annat som har skett sen jag senast tog en lång och skön dusch, rättare sagt 5 punkter.

5 saker i duschen 

1. Mina öronsnibbar är brända
Jag har aldrig tänkt på hur ont det faktiskt kan göra att duscha en lätt bränd kropp i varmt/ljummet vatten men om man säger såhär... det fick jag uppleva igår och det handlade inte om mina lätt solbrända armar eller min ömma rygg, nej, detta handlade helt och hållet om mina öronsnibbar. Under dagen så måste jag ha bränt min öronsnibbar rätt så bra för när jag klev in under det härligt varma vattnet så brände det till något kopiöst i öronsnibbarna och öronen, nästan så att det vart jobbigt i några sekunder. Det är i duschen allt händer- som att märka att öronen är brända av en vecka på kusten.

2. En fästing...
Jag vet inte när jag hade en fästning fast på min kropp senast, men det måste vara många år sen sist men igår hände det. Jag stod där i duschen och höll på att tvåla in mig när jag plötsligt ser den lilla svarta vampyren. Jag tänker samtidigt som jag tar min hand för att ta bort den att fästingar kan verkligen hålla i sig eftersom att den fortfarande kryper på min kropp i duschen och precis när tanken är tänkt så märker jag att den har satt sig. Den sitter där så perfekt vid troskanten och suger av mitt blod och jag har inte märkt någonting. Äckliga lilla kryp. Nu är den borta och tack för att jag märkte den så snabbt! Fy för fästingar.

3. Det fastnar sand överallt!

Även om vi i stort sätt bara har legat och klättrat på klippor och haft husvagnen ståendes på en gräsmatta så hittar jag sant precis överallt... i knävecken, under brösten, mellan tårna, överallt och det känns som att det inte riktigt vill lossna, jag ljuger inte om jag säger att jag fortfarande hittar sand, överallt och då har jag duschat och gjort mig "hemma", så min fråga är- Hur är det möjligt?

4. Jag har fått färg- 3 nyanser av brunt.
Jag är den där personen som har jättesvårt att få färg, jag får ligga i timmar och då måste jag ha smörjt in kroppen i en solskyddsfaktor +30 för att inte bli tomatröd. Jag blir alltså inte brun om jag inte jobbar på det, solar i omgångar mm men nu har jag fått färg, rättar sagt tre nyanser av brunt, eller är det mer rött? och såhär "brun" har jag inte varit på flera år. Men som min mormor alltid säger till mig, det vänder vid 30, då kommer jag att få färg lätt så jag gissar på att det bara är att hålla ut, jag har ju inte för många år kvar till 30.

5. En dusch är inte bara en dusch.
Det största och den viktigaste upptäcken som jag gjorde igår är garanterat att det inte finns mycket som slår den där första duschen efter en vecka på en camping.

Här har vi det, allt som jag upptäckte och tänkte på under min ca 15 minuters lång duschning igår kväll och det var verkligen både ris, ros och fy fanders. Om man säger såhär, jag har gått igenom min kropp både en och två gånger för att kontrollera att fästingen jag hittade var den enda fästningen på min kropp.

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så kult innlegg! Krypdyret derrimot, NOPE.
nouw.com/arielc
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du! <33
nouw.com/missjohansson
Yela,
Men vilket härligt annorlunda inlägget! Och va hemskt med fästningen, klarar verkligen inte av dom 😫
yela.se
MissJohansson
MissJohansson,
Nej fy, vidriga! Kram!
nouw.com/missjohansson
Hannas krypin,
Fy för fästingar och håller med om att den kunde hålla sig kvar bra. Uärk, tur den inte hann sitta så länge innan du upptäckte den. Förstår inte heller hur det kan vara möjligt att ha sand överallt fast man duschat?
hannafialotta.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Jag förstår inte alls... men nu är sanden borta! haha! Kram!
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha alltså jag älskar detta inlägg, så himla go är du! men usch för färstingar, dom kan verkligen sätta sig hårt alltså. Du den känslan är magisk, efter man inte har duschat på några dagar så är man i himlen haha. Hoppas du får en fin lördag hjärtat, kram 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Tack godingen! Det värmer så! <3
nouw.com/missjohansson
Josefine,
Kan inte minnas sist jag hade en fästing men hemska är dom!!!
www.josefinemalmquist.wordpress.com
MissJohansson
MissJohansson,
Vidriga! Blä! Kram!
nouw.com/missjohansson
Mirre,
Haha jag har också ofta fler färger på kroppen, benen tar det allra minst, samt hualigen för fästingar
sweetwords.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Alltid samma för mig! Ja fy!
nouw.com/missjohansson
moahhansson
moahhansson,
Usch fästingar är såå äckliga ! :/
nouw.com/moahhansson
MissJohansson
MissJohansson,
Vidriga! FY! Kram!
nouw.com/missjohansson
Fröken Rödlök,
De där öronen glömmer jag alltid bort att smörja in... varför är det så svårt att missa.. Hahaha... Jag vet precis hur det känns i duschen, aj aj ...
www.frokenrodlok.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Egentligen borde man alltid börja med just öronen så att man inte glömmer dem, haha! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Jag bränner mig också lätt men jag tror inte jag har bränt mig på öronsnibbarna nån gång. Jag bränner alltid sönder axlarna😂 vad fin du är
nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
Haha, så knäppt! Kram!
nouw.com/missjohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Haha så sant det du skriver faktiskT! Måste säga du har en underbar blogg!’ Ha en fin dag!! Kramar 🖤
nouw.com/juliamalmgren
MissJohansson
MissJohansson,
Tack hjärtat! Dina ord värmer verkligen! <33 Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92