5 saker som jag mår bra av

När dem där dåliga dagarna smyger sig på som det gjorde för mig i tisdags så får man inte glömma att komma ihåg vad man faktiskt har, vad man är glad över och framförallt vad som får sig själv av må så där bra.

Min familj

Johan är min livs kärlek. Jag har vetat det länge och om det är någonting som Johan verkligen kan och är bra på så är det att få mig att känna mig älskad. Han är min bästa vän. Min livspartner och han som alltid finns där. Min trygghet i vardagen, min glädje. Han som får mig att må bra.

Men precis som Johan ger mig en härlig energi och får mig att må bra så är det precis vad min familj också är. Ibland när jag har en dålig dag, eller har en dag som består utan endast otur så brukar jag aldrig tveka utan sätter mig direkt i bilen och åker hem till mina föräldrar.
Sammanfattande: Johan och min familj- Får mig att må bra.

Musik

Jag älskar musik. Jag sjunger och kompar på piano och det finns ingenting som kan uttrycka känslor så som musik. Musik får mig alltid att må bra. Det får mig att känna.
Så min fråga är, vad vore livet utan musik egentligen? Otroligt mörkt och tråkigt tror jag.

Yoga

Som jag har berättat tidigare och som ni vet säkert vet vid detta laget så har jag fått bevisat för mig att Yoga, Pilates, BodyBalens är min grej. Det är en träningsform som fungerar för mig. Det är ett lugn som verkligen flödar från topp till tå och jag älskar det och det är någonting som faktiskt får mig att må bra.

Ordning & reda

Är det stökigt, mycket disk, doftar dåligt och är en dålig energi i mitt hem så mår jag inte bra. Det är sant. Det blir som ett brus i min hjärna och jag kan inte släppa tankarna på det när jag gör annat. Ett städat hem med var sak på sin plats, får mig att må riktigt bra. Nej toppen faktiskt.

Ensamma kvällar 

Om det är något som jag mår riktigt bra av så är det ensamma kvällar. Johan får gärna vara hem, sova eller sitta och greja på sitt men att jag är ensam, antingen tar jag ett bad med ansiktsmask, ser på en film med lite snacks eller tänder upp lägenheten med ljus och bara tar in lugnet. Dessa stunder får mig att må så otroligt bra. En stund som endast är till för mig själv. Underbart.

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härliga sanningar
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Carro ,
Jag har samma inställning som dig att man inte ska glömma det man har när man mår dåligt.Usch ja stökigt hemma är inget jag klarar av att ta förutom i sonens rum.
cuevas.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur är det bra! Det är så viktigt! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
Fnulan ,
Familj och musik är också två viktiga faktorer för att jag ska må bra. Yoga... åh jag vill men finns inte där vi bor.
www.fnulan.se
MissJohansson
MissJohansson,
Underbart! <3 Du får köra på en AppYoga. 😊 Ett litet tips!
nouw.com/missjohansson
Jessiekaos
Jessiekaos,
Håller helt med dig musik och folk som står mig nära och ensamtid mår ja också väldigt bra av ❤️ och ja det där med städningen med blir allrid gladare när det inte är rörigt och stökigt omkring mig 😍
nouw.com/jessiekaos
MissJohansson
MissJohansson,
<33 Eller hur!
nouw.com/missjohansson
Michelle ,
Vilket bra inlägg , kanske jag oxå gör ett sådant här inlägg 💕 ja familj o vänner o hunden är prio ett för mig och min hälsa 💕
michellefrandell.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92