Samtliga produkter från Therese Lindgren för under 100lappen!

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kronans Apotek"

Ni hittar till hemsidan och dagens heta tips HÄR!

Som person så har du oftast en eller två personer som inspirerar dig i din vardag. Det kan vara vem som helst, dina föräldrar, din lärare, en känd profil, en musiker. Jag har många personer som jag verkligen ser upp till och som inspirerar mig dagligen och en av dessa personer är Therese Lindgren, influenser.
För lite mer än ett år sen så skulle jag inte ha en aning om vem Therese Lindgren va och skulle inte heller brytt mig ett dugg om du sa "att hon är en stor inspiration för mig" för jag hade inte vetat vem denna person skulle va och hade på så sätt inte brytt mig ett dugg. Men sedan jag blev sjukskriven och hittade in på youtube så är hon verkligen blivit en stor inspirationskälla till mig, kan hon, kan jag.


Just nu så har Apoteket Kronan upp till hela 50% rabatt på utvalda produkter, påfyllnadsrean är i full gång och jag kunde idag fynda samtliga produkter av Therese Lindgrens hudvårdsserier för under 100kr, eller rättare sagt för 96.50:-, ni hittar erbjudandet och påfyllningsrean HÄR! Jag menar hur bra är inte det?
Längtar tills produkterna ligger i brevlådan och jag kan på testa, dofta och klämma på samtliga produkter, vill ni ha ett "First Impression" inlägg om detta?

Har du testat Therese produkter? Är dem lika bra som dem är fina?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92