50% på Glitter!

This Post contains adlinks from Adviral

Jag har sagt det förut och säger det gärna igen, hur bra är inte December månad? Alla mår bra, alla är glada, det är ljust ute och alla butiker både online och fysiskt har egna adventskalendrar med en massa fin fina erbjudanden varje dag fram till jul. Hur bra är inte det? Så bra! Jag älskar att fynda och särskilt nu till jul när julklappar skall inhandlas och fynd borde göras. Jag kommer varje dag fram till jul, här på bloggen, dela med mig av dem bästa erbjudanden som erbjuds just nu så att vi alla kan fynda till fantastiska priser.

Idag, bakom lucka 5 hos glitter.se så gömmer sig det galna erbjudandet om hela 50% rabatt på alla smyckeskrin!! Alltså på ALLA skrin, hur bra är inte det? Så bra! Jag menar, jag är väl inte själv med att ha en massa smycken som bara ligger överallt, då är ju nu, idag, den perfekta stunden att fynda.

Dessa är mina favoriter som lätt kommer att åka in på årets önskelista, så fina och stilrena men samtidigt en snygg inredningsdetalj, tror ni som jag, att mina smycken kommer se otroligt fina och dyrbara ut i dessa skrin? Det tror i vilket fall jag, så skynda att fynda HÄR!

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Vilket bra tips 😃
nouw.com/jennysvardag
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92