5.11.18

Godmorgon mina vänner.
Sovit gott? Jag har sovit som ett barn, eftersom att vi var uppe rätt tidigt igår så somnade vi även tidigt igår kväll så det var en otroligt utvilad Anna som väcktes av en massa pussar från Harry och Milon vid 09.00 tiden. Jag har precis ätit upp min frukost bestående av kaffe och äggmackor på rostat bröd, hur gott?

Nu sitter jag med lite fjärilar i magen och är nervös, egentligen finns det ingenting jag behöver vara nervös eller rädd för men av någon anledning så är jag det. Ni som har läst och följt mig på mina sociala medier en längre tid vet att jag är och har varit förkyld under en längre tid och eftersom att jag inte älskar att jämt vara förkyld och känna sig nere i kroppen så har jag äntligen tagit tag i saken igen och skall idag klockan 12.00 ta en pricktest och se om detta beror på allergi eller om jag bara är kroniskt förkyld (om det nu finns något som heter så) Tänkt om jag skulle vara allergisk mot mina djur eller inte allergisk alls, vad är det då för fel på mig?

Det är många frågor som snurrar i mitt huvud idag samtidigt som det känns skönt att faktiskt kunna bocka av en av alla dem där frågorna.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Din frukost ser så fantastiskt god ut, mums! Idag har jag inte så många planer förutom att promenera lite 😊
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Den var otroligt god! Vad härligt det låter 😊
nouw.com/missjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas verkligen inte att det är allergi, vore inte alls kul! <3
nouw.com/emmaengstrom
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
MissJohansson
MissJohansson,
Annaasvensson
Annaasvensson,
Hoppas det inte visar allergi, men samtidigt ät det ju så jobbigt om man skulle ha kronisk förkylning. allergi kan man ju iallfall kanske bli bättre med allergitabletter 😔
nouw.com/annaasvensson
MissJohansson
MissJohansson,
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Hoppas att testat går bra, håller tummarna för dig 😊
nouw.com/jasmineivanoff
MissJohansson
MissJohansson,
tildamalmflod
tildamalmflod,
Hoppas du får svar vad som är fel och hoppas det går bra. Ha en bra kväll
nouw.com/tildamalmflod
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92